Tapa primavera

Ja ha arribat la primavera a la nostra classe i l'estem decorant. Hem començat a fer la tapa de l'àlbum, una idea ben senzilla i fàcil de fer per les nenes i els nens de P5. Us en faig cinc cèntims:

Primer els hi vam donar el model de 2 mides diferents de flors, van repassar el voltant sobre una cartolina del color escollit i les van punxar amb punxó seguint la línia. El motlle de cartolina restant el vam fer servir per decorar els finestrons de la classe (els parvulistes ho aprofitem TOT!). Els van enganxar a la finestra i van fer puntents de pintura amb els dits. Després van fer un arc de sant martí amb rodets.

Per pintar les flors vam fer servir la tècnica de pintura anomenada "spin art". És un procés de pintura on s'utilitza la força centrífuga per estendre pintura sobre un suport.

A la classe podem fer aquesta tècnica de manera molt casolana, només necessitem un escorredor d'enciam per després col·locar la flor de cartolina a dins i finalment esquitxar a sobre amb un pinzell tots els colors que volguem. Finalment, amb l'ajuda d'un company que aguanti l'escorredor, hem de girar el mànec amb tota la força que tinguem per pintar la flor.

Un cop pintades les flors van aixafar 2 càpsules de Nespresso i les van enganxar al mig de cada flor. 

Per acabar, van enganxar les flors a la tapa i van decorar-la amb punta de plastidecor.

El resultat és molt bonic, a més a més, no hi ha cap tapa igual!