Setmana cultural: El Circ

Durant la setmana cultural de l'escola hem decidit endinsar-nos dins el món del CIRC. S'han organitzat nombroses activitats entorn a aquest tema: l'actuació d'un pallasso per inaugurar la setmana cultural, dissenys de logotips del circ a càrrec dels alumnes de tota l'escola (des de P3 a 6è), tallers de circ,... i com a cloenda una xocolatada amb melindros!

 TAGS:

Al cicle d'educació infantil s'han fet 4 tallers diferents: un taller de fer nassos de pallasso, un taller d'elaborar plats xinesos, un taller de fer d'equilibristes i un taller d'acrobàcies.

Per fer els nassos de pallasso hem fet servir oueres. Els hi hem posat una goma i els nens les han pintat. I amb el nas ben posat, les mestres els han maquillat de pallassos.

Per fer els plats xinesos hem fet servir un plat de plàstic (tipus bol) i un pal de pinxo. Els nens han decorat el plat amb papers de cel·lofana de colors i un cop envernissat, hi han posat molta purpurina. Al pal de pinxo li hem posat cel·lo de colors.

En el taller de fer equilibris han elaborat un paraigües per mantenir un bon equilibri. Han fet servir fulls de colors, gomets, plastilina i pals de pinxo. Han retallat el full per la línia marcada i un cop decorat amb gomets, han passat el pal de pinxo fent un foradet al mig del full i han enganxat amb plastilina la part superior amb l'interior.

Ha estat una setmana molt diferent i, tot i que han aprés moltes coses del món del circ, el més important és que TOTS s'ho han passat molt bé!